500 RON credit gratuit AdWords

Activati-va contul inainte datei de 30 Aprilie 2013 si a doua luna de publicitate o platim noi.

Se numeste Spend Match, si functioneaza foarte simplu. 

În functie de suma cheltuita de dvs. in contul nou Google AdWords în prima luna, se va acorda ca si credit aceeasi suma în a doua luna, pana la valoarea de 500 RON.

Astfel, în prima luna aveti timp sa setati campania – iar apoi aveti a doua luna de publicitate pe AdWords de la noi. Atata timp cat devii client nou si te activezi pana la 30 Aprilie 2013.

voucher google gratuit

Vrei sa încerci oferta? Super!

Completeaza formularul si asteapta contactul unui consultant pentru a verifica stadiul de eligibilitate pentru cuponul promotional SPEND MATCH .

Nume si Prenume:

E-mail:

Telefon:

Mesajul dvs.:

Cum ne-ati gasit?
E-mail Altele Google

Termenii și condițiile ofertei SPEND MATCH:

Pentru aceasta oferta trebuie sa introduceti codul promotional înainte de 30 Aprilie 2013 .

Codurile promotionale nu sunt purtatoare de valoare, completarea codului promotional servind doar pentru initierea calificarii clientului dvs. pentru creditul promotional aferent.

Calificarea pentru creditul promotional este determinata de suma cheltuita pe publicitate în intervalul a 30 de zile de la introducerea codului promotional.

De exemplu, daca introduceti codul pe 1 Martie 2013, calificarea pentru creditul promotional este determinata de suma cheltuita pe publicitate între 1 Martie 2013 și 31 Martie 2013, pana la suma de 500 RON.

În orice caz, trebuie sa introduceti codul promotional înainte de data de 30 Aprilie 2013 pentru a activa prezenta oferta.

Contul clientului trebuie sa fie facturat fara probleme de AdWords si sa-si pastreze solvabilitatea pe toata durata promoției pentru a se califica pentru un credit promotional.

Creditul promotional va fi aplicat în termen de aproximativ 5 zile dupa expirarea perioadei de 30 de zile de la activarea codului promoțional, cu conditia sa fi activat contul folosind codul promotional si sa îndepliniti toate conditiile mentionate în oferta.

Transforma 50 RON in 250 RON

Activati-va contul inainte datei de 01 Mai 2013, iar noi va vom transforma primii 50 RON cheltuiti in Google intr-un credit publicitar cu valoarea de 250 RON.

Se numeste Transformarea si este adresata tuturor clientilor noi.

Pentru a obtine un cupon de promovare in valoare de 250 RON te rugam sa completezi formularul de mai jos cu toate datele de identificare solicitate. In acest program nu pot solicita cupoane promo persoanele fizice.

cupon adwords gratuit

Completeaza formularul si asteapta contactul unui consultant pentru a verifica stadiul de eligibilitate pentru cuponul promotional.

Nume si Prenume:

E-mail:

Telefon:

Mesajul dvs.:

Cum ne-ati gasit?
E-mail Altele Google

Termenii si conditiile ofertei TRANSFORMAREA:

Codurile promotionale nu sunt purtatoare de valoare, completarea codului promotional servind doar pentru initierea calificarii dumneavoastra pentru creditul promotional aferent. Pentru a va califica pentru creditul promotional trebuie sa acumulati o suma cheltuita pe publicitate în valoare de 50RON în intervalul a 31 de zile de la introducerea codului dumneavoastra promotional.

De exemplu, daca introduceti codul pe 1 Noiembrie 2012 va trebui ca pana la 1 Decembrie 2012 sa acumulati o suma cheltuita pe publicitate în valoare de 50 RON. Contul dumneavoastra trebuie sa fie facturat fara probleme de AdWords si sa-si pastreze solvabilitatea pentru a va califica pentru un credit promotional.

Creditul promotional va fi aplicat în termen de aproximativ 48 de ore de la atingerea de catre contul dumneavoastra a pragului de valoare cheltuita pe publicitate acumulat precizat mai sus, cu conditia sa va fi activat contul folosind codul promotional si sa îndepliniti toate conditiile mentionate în oferta. 

Intre LegaturiSponsorizate.ro si Google Inc. nu exista un Parteneriat si nici nu s-a semnat un Acord de Afiliere . Acest site ( LegaturiSponsorizate.ro ) doar vinde produse Google respectand termenii,conditiile si politicile editoriale impuse.